28 kwietnia w Koszykach ekipa Gringo Boyz zaostrzy sprawę ;)

Zapraszamy na warsztaty tex-mex, które poprowadzą Gringo Boyz, czyli Maciek “Bilon” Bilka i Piotrek “Saper” Sapożnikow.

Podczas nich dowiecie się, że kuchnia tex-mex to coś więcej niż burrito, nachos czy quesadilla. Saper przygotuje z Wami inne, proste, ale jednocześnie oszałamiające smakiem i świeżością potrawy. Co ważne, będą wśród nich zarówno te dedykowane “mięsożercom”, jak i te, które zadowolą wegetarian oraz wegan. Każdy uczestnik otrzyma domowe nachosy.

Menu:
Salsa: Gringo Habanero
Przekąska: Nachosy + salsa
Zupa: Krem z marchwi z kuminem i nachosami
Danie główne: Enchilada z szarpaną wolowiną, salsami Red Gringo i Green Gringo
Deser: Pudding chia z mango i awokado

Prowadzący:
Bilon (twórca konceptu) – od zawsze związany z kulturą hip-hop – tworzy rap, projektuje ubrania, a przede wszystkim kreuje swoją niezależną rzeczywistość, w której nie brakuje świadomości zdrowego odżywiania i dobrych smaków.
Saper (szef kuchni) – w przeszłości związany z kuchnią polską, po spotkaniu z Bilonem przeszedł na zieloną stronę mocy Meksyku, gdzie czuje się jak ryba w wodzie.

 

 

Kup bilet TUTAJ

Data: 28.04.2017
Godzina: 18:00 - 21:00

Miejsce: Comfort Food Studio, Hala Koszyki, ul. Koszykowa 63, Warszawa