Warsztaty poświęcone będą przygotowaniu serników i podzielone będą na część teoretyczną oraz praktyczną. 
W programie: 
- rodzaje serników
- zasady przygotowywania serników
- warunki pracy przy przygotowaniu serników 
- dobór dodatków do serników

Uczestnicy będą pracowali indywidualnie i pod okiem prowadzącej przygotują: 
- klasyczny sernik nowojorski na spodzie z ciasteczek owsianych
- tradycyjny sernik krakowski na kruchym spodzie 
- delikatny sernik czekoladowy na mocno kakaowym spodzie

Na spotkaniu serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. Samodzielnie przygotowane na zajęciach serniki będziecie mogli zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach. 

UWAGA! Zajęcia zaczynają się 9 sierpnia o godz.18.00 w Cook Up (Warszawa)

Cena: 350 zł/os.; Początek godzina: 18:00; Czas trwania: ok. 5 godz.