Warsztaty poświęcone będą przygotowaniu serników i podzielone będą na część teoretyczną oraz praktyczną.
W programie:
- rodzaje serników
- zasady przygotowywania serników
- warunki pracy przy przygotowaniu serników
- dobór dodatków do serników
Uczestnicy będą pracowali indywidualnie i pod okiem prowadzącej przygotują:
- klasyczny sernik nowojorski na spodzie z ciasteczek owsianych
- tradycyjny sernik krakowski na kruchym spodzie
- delikatny sernik czekoladowy na mocno kakaowym spodzie
Na spotkaniu serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. Samodzielnie przygotowane na zajęciach serniki będziecie mogli zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.
UWAGA! Zajęcia zaczynają się 9 sierpnia o godz.18.00 w Cook Up (Warszawa)
Cena: 350 zł/os.; Początek godzina: 18:00; Czas trwania: ok. 5 godz.
