Zabierzcie znajomych i zajadajmy się roślinami po raz kolejny. Kuchnia Roślinna, nie oznacza, że zjemy same sałatki, owoce i warzywa. Kuchnia roślinna, to cała paleta dań począwszy od przekąsek, przystawek, zup, dań obiadowych, kończąc na deserach: ciastach, tortach, lodach, gofrach.
Na najbliższym Wege Bazarze zjemy roślinne pierożki Gyoza, wegańskie Pho, kilkanaście odmian polskich pierogów, i wegańskie hot dogi w czarnych bułkach czy roślinny kebab z Krakowa.
Z Łodzi przyjadą wyjątkowe bezglutenowe brownie w wielu odmianach smakowych - z cynamonem, ze śliwką oraz z konfiturą truskawkową.
Będą czekały na Was same najlepsze propozycje, różnorodne odsłony smakowe, a przede wszystkim wystawcy, z którymi można porozmawiać o ich produktach, zapytać, poznać ciekawostki kulinarne.
Kiedy? 15.10.2017
w godzinach 12-19.
Gdzie? Klubokawiarnia Medyka, Oczki 1a
Wstęp bezpłatny.