
NEW YEAR’S EVE 2015/2016 BURLESQUE NIGHT
Line up:
DJ MALE
BURLESQUE SHOWS
Dress code– Elegant
Start: 21:30
Przedsprzedaż biletów oraz rezerwacje przyjmujemy pod numerami telefonów i e-maili:
608 089 671 magda@clubcapitol.pl
733 777 856 hania@clubcapitol.pl*
Gości dokonujących rezerwacji loży obowiązują zasady panujące w Klubie.
Serdecznie zapraszamy również na kolejną już odsłonę Sylwestra Dla Singli- naszego partnera tegorocznej nocy sylwestrowej.
Partnerzy:
✰ RADIO ESKA
https://www.facebook.com/radioeska?fref=ts
✰ HOLMES PLACE https://www.facebook.com/holmesplacepoland
✰ GODAN
https://www.facebook.com/Sklep.GoDan
PAKIETY W PRZEDSPRZEDAŻY (DO 15/12/2015):
VIOLET- 250 zł/os
OPEN BAR. + MENU PRZEKĄSKOWE
(liczba miejsc ograniczona)
SILVER- 350 zł/os
OPEN BAR. + MENU PRZEKĄSKOWE + MIEJSCE SIEDZĄCE (liczba miejsc ograniczona)
GOLD VIP- 400 zł/os
OPEN BAR. + MENU PRZEKĄSKOWE + DANIA GORĄCE + MIEJSCE SIEDZĄCE VIP
(liczba miejsc ograniczona)
OPEN BAR:
ALKOHOLE:
Wódka Wyborowa, Piwo Żywiec i Heineken, Wino bankietowe białe (Chardonnay) i czerwone (Merlot), Whiskey Ballantine’s, Gin Seagram’s, Tequila Olmeca Silver, Rum Havana Club (3)
SOFT DRINKI: Soki , napoje gazowane, kawa, herbata
SYLWESTROWE MENU:
PRZEKĄSKI- WSZYSTKIE PAKIETY:
Wybór wędlin i mięs pieczonych (schab po warszawsku, schab ze śliwką i morelą, swojskie wędliny i pasztety)
Wybór tartinek (szynka, ser, makrela, łosoś, warzywa)
Kurczak w tempurze kokosowej
Sałatka tajska na liściach cykorii
Meksykańska tortilla z wędzonym łososiem i liśćmi szpinaku
Koreczki z chrupiącego boczku ze śliwką
Mini quiche z borowikami I warzywami
Tortille z wędzonym łososiem, cytrynowym serkiem i rucolą
Tartoletki z guacamole i krewetką
Trufle serowe z prażonymi ziarnami słonecznika
Mini Quesadilla z kukurydzą, fasolą i pieczoną papryką
Tortille z kurczakiem i warzywami pieczonymi
DANIA GORĄCE: (Gold VIP)
ZUPA:
Krem z cukinii z migdałami i ziołami
SAŁATY:
Mix sałat z serem pleśniowym, gruszką i orzechami włoskimi Mix sałat z rucolą, kurczakiem, suszonymi pomidorami i mozzarellą
DANIA GŁÓWNE:
Sola w sosie pomidorowo- kaparowym-cytrynowo
Aromatyczne curry z kurczaka, ananasa, cukinii i papryki z mlekiem kokosowym, chilli i kolendrą
Farfalle ze szparagami, karczochami w sosie z pieczonych pomidorów
DODATKI:
Ziemniaki zapiekane z masłem czosnkowym i ziołami
DESERY:
Ciasta domowe (sernik, szarlotka, snickers)
Mus czekoladowy i waniliowy w słodkich tartoletkach z owocami