NEW YEAR'S EVE / SYLWESTER 2015/2016
Miejsca stojące – 250 pln / os.
wyborne menu + lampka wina musującego + open bar
Miejsca siedzące – 350 pln / os.
wyborne menu + lampka wina musującego + open bar
Komnaty – 400 pln / os.
wyborne menu + lampka wina musującego + open bar
Vip Area – 500 pln /os.
wyborne VIP menu + open bar
+ lampka Moet & Chandon Brut Imperial
Open Bar Menu:
Wódka czysta Bols Platinum
Whisky Dewar’s White Label, Wiliam Lawson
Tequila Camino Blanco, Tequila Camino Gold
Martini Bianco, Extra Dry, Rosso, Rosato
Wino Sendas del Rey Tempranillo-Grarnacha
Wino Sendas del Rey Blanco
Piwo lane Heineken
Gin Finsbury
Soki oraz napoje gazowane
Kawa i herbata
Wódka czysta Finlandia*
Rum Bacardi Carta Blanca*
Likiery Bols*
Drinki:
Mojito, Cuba Libre, Cosmopolitan
Long Island Iced Tea, Margarita*
Menu Sylwestrowe:
Przystawki:
Szwedzkie tiftelle
Tartinka z pumpernikla z łososiem i serkiem
Mini szaszłyki drobiowo-warzywne
Bufet szynek
Roladka z kurczaka po indonezyjsku
Suszone śliwki zawijane w boczku
Koreczki z serem Camembert i winogronami
Sakiewki warzywne
Orientalne spring rolls
Koreczki caprese
(pomidor cherry, mini mozzarella, liść bazylii i oliwki)
Krążki naleśnikowe z łososiem i szpinakiem
Jajka z kawiorem w kopertach z łososia*
Krewetki w cieście chińskim*
Ośmiorniczki na grzankach*
Sushi*
Dania Główne:
Beef Strogonow
Barszcz czerwony
Lombo de porco
(schab pieczony z pikantną salsą)
Filet z kurczaka w cytrynowym sosie
Salmao tropical*
(grillowany łosoś z ananasowym sosem)
Dodatki:
Ziemniaki w ziołach
Warzywa blanszowane
Pieczywo
Dipy
Ryż
Desery:
Mus czekoladowy
Cuajada
(sernik z orzechami i miodem)
Tiramisu*
*dostępne wyłącznie dla
pakietu VIP AREA
———————————————————
NEW YEAR'S EVE 2015/2016
Standing places – PLN 250 per person
exquisite menu + glass of champagne + open bar
Sitting places – PLN 350 per person
exquisite menu + glass of champagne + open bar
Chambers – PLN 400 per person
exquisite menu + glass of champagne + open bar
Vip Area – PLN 500 per person
exquisite VIP menu + glass of Moet & Chandon Brut Imperial + open bar
Open Bar Menu:
Bols Platinum Vodka
Whisky Dewar’s White Label, Wiliam Lawson
Tequila Camino Blanco, Tequila Camino Gold
Martini Bianco, Extra Dry, Rosso, Rosato
Sendas del Rey Tempranillo-Grarnacha Wine
Sendas del Rey Blanco Wine
Heineken draught beer
Finsbury Gin
Juices and fizzy drinks
Tea and coffee
Finlandia Vodka*
Bacardi Carta Blanca Rum*
Bols Liqueurs*
Drinks:
Mojito, Cuba Libre, Cosmopolitan
Long Island Iced Tea, Margarita*
New Year’s Eve Menu:
Appetizers:
Swedish tiftele
Small sandwiches with salmon
Chicken and vegetable shashlik
Selection of hams
Indonesian style chicken roulade
Dried plums in bacon
Toothpick appetizers with Camembert and grapes
Caprese toothpick appetizers
(cherry tomatoes, mini mozzarella, basil leaves and olives)
Vegetable pouch
Oriental spring rolls
Pancake rolls with salmon and spinach
Eggs with caviar in salmon pouches*
Shrimps in Chinese batter*
Toasts with octopus*
Sushi*
Main Courses:
Beef Stroganoff
Red borsch
Lombo de porco
(roast pork loin with spicy salsa)
Chicken fillet in lemon sauce
Salmao tropical*
(grilled salmon in pineapple sauce)
Side Dishes:
Potatoes with herbs
Blanched vegetables
Bread
Dips
Rice
Desserts:
Chocolate mousse
Cuajada
(nut and honey cheesecake)
Tiramisu*
*available only for the
VIP AREA package
———————————————————
Start: 21.00
Dress Code: Be Elegant