Marysia Przybyszewska będzie gospodarzem naszego kolejnego brunchu, który będzie całkowicie vegański! Będą rzeczy na ciepło, na słodko, pyszne pasty, kasze i tofucznica.
Zapraszamy na roślinne smakołyki w sobotę i niedzielę, od 10 do 16. Jesz ile chcesz za 25zł.
Marysia Przybyszewska jest kucharzem i stylistą jedzenia. Studiowała fotografię i produkcję filmową. Porzuciła oba zajęcia dla gotowania. Była zastępczynią szefa kuchni w warszawskiej restauracji sto900, szefem kuchni w Barze Studio i Pewnego Razu Cafe. Odbyła też 3,5-miesięczny staż w Nomie - kopenhaskiej restauracji, która zdobyła dwie gwiazdki Michelina. Współpracuje z magazynem "Usta".
Aby w dalszym ciagu dostarczać Ci ciekawe artykuły, bieżące informacje i usługi potrzebujemy Twojej
zgody by lepiej dopasowywać treści redakcyjne i marketingowe do Ciebie. Treści marketingowe, które
do Ciebie trafią pozwalają nam finansować działanie Mówią na mieście.
25 maja 2018 r. weszła w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dn. 27
kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w
sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE („RODO”). W związku z
tym informujemy, że administratorem Twoich danych osobowych jest AP Anna Pocenta z siedzibą w
Warszawie, ul. Zagójskiej 10/12/27. Dysponujemy Twoimi danymi dlatego, że wyraziłeś na to zgodę lub
są one dostępne na stronach internetowych i wykorzystujemy je tylko to przesyłania informacji
prasowych. Jeżeli nie chcesz ich od nas otrzymywać, prosimy o taką informację.
Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień. Twoje dane są u nas bezpieczne a zgodę na ich przetwarzanie
może anulować w każdym momencie na podstronie polityka prywatności.