UKI UKI Ramen Day 3
Japońska kultura ramenu szybko zyskuje popularność w Polsce. Cieszy to, że w samej tylko Warszawie powstają serwujące ramen restauracje, jednak faktem jest też, że często oferują produkt daleki od pierwowzoru. Dlatego też mamy zamiar raz w miesiącu w naszym lokalu serwować oryginalny shoyu ramen. Zarówno makaron jak i zupa będą w 100% wytwarzane na miejscu. Choć gwarantujemy tylko 60 - 70 porcji, postaramy się zadowolić mieszkańców Warszawy ;) Zapraszamy już we wtorek 23 lutego od godziny 18:00.
Niestety niemożliwe będzie dokonanie rezerwacji na godzinę 17:00 i późniejszą w tym dniu.
WAŻNA INFORMACJA: Z powodów logistycznych, pomimo spędzenia 12 godzin na przygotowaniach, jesteśmy w stanie zapewnić jedynie 60 - 70 porcji. Niestety nie jesteśmy w stanie zadowolić Wszystkich chętnych. Prosimy o wyrozumiałość.
Od godziny 18:00 do 20:00 nie będzie serwowany makaron udon, jedynie ramen, do którego będzie można zamówić identycznie dodatki jak w przypadku udonu.
日本のラーメン文化が今、ここポーランドでも熱く展開しております。ワルシャワだけでもラーメンを提供する店舗が続出しており、喜ばしい現象ではありますが、日本のラーメンとかけ離れた商品が出回っているのも事実です。そこで当店は毎月1回の予定で当店オリジナル醤油ラーメンを提供する事にすることにしました。麺はすべて店内自家製で、スープも100%店内で長時間炊き出しました。60-70 食限定になってしまいますが、ワルシャワ市民に喜んでもらえるよう精一杯、真剣勝負でいきます。
Date: 23/FEB/2016
Time: 18:00