
WARSZTATY: Wegańskie słodycze - zrób to sam!
Zastanawiasz się jak upiec ciasto bez jajka?
Zawsze wychodzi Ci zakalec?
Jak ciasto bezglutenowe ma smakować dobrze?
Na te i inne pytania odpowiem na kolejnych warsztatach kulinarnych! Tym razem będziemy tworzyć takie pyszności:
- KLASYCZNE CIASTO CZEKOLADOWE
- TRUFLE JAGLANE I BAKALIOWE (bez cukru i glutenu)
- SERNIK Z TOFU (bez cukru i glutenu)
- DAKTELLA (bez cukru i glutenu)
- CIASTKA Z CIECIERZYCY (bez cukru i glutenu)
- LODY BANANOWE Z MASŁEM ORZECHOWYM (bez glutenu)
A potem oczywiście to wszystko zjemy!
Każdy uczestnik otrzyma broszurę z przepisami i informacjami na temat diety wegańskiej - na koniec odpowiem na Wasze wszystkie pytania, a część warsztatów przeznaczona będzie na krótki wykład.
Warsztaty poprowadzi:
Ela Krawczykowska z Dolce & Vegan
Miejsce: Dzika Historia (Metro Stare Bielany)
Godzina: 18:00
Koszt: 130 zł (przy zgłoszeniu się do 20 września potem 150 zł)
W CELU ZAPISANIA SIĘ NA WARSZTATY POPROSIMY O WYSŁANIE MAILA NA dolceandvegan@gmail.com - WARUNKIEM UCZESTNICZENIA W WARSZTATACH BĘDZIE WPŁATA 50 ZŁ NA NASZE KONTO BANKOWE
Zapisać można się w Dzikiej Historii jeśli komuś blisko i tam również zapłacić gotówką :) Do zobaczenia!